Vijesti

Laparoskopija-sala
05 Apr: OBAVJEŠTENJE – HIRURGIJA
Čast nam je obavijestiti vas da će prof. dr Vladimir Ćuk, specijalista digestivne hirurgije iz Beograda, na Odjeljenju za hirurgiju sa ortopedijom, sutra 6. aprila, obavljati specijalističke preglede. Sve informacije možete dobiti na telefon broj 059/274-111 ili 059/223-755 lokal 161 i 116.
bolnica trebinje doktori
02 Apr: OBAVJEŠTENJE- UROLOGIJA
Čast nam je obavijestiti vas da će prof. dr sc. med. Dejan Elaković, specijalista urolog, ordinirati u našoj Ustanovi 8. i 9. aprila. Dr Elaković će obavljati specijalističke preglede u urološkoj ambulanti (I sprat), ali i obavljati operativne zahvate. Nakon završenih specijalističkih studija, dr Elaković, posebno se usavršavao u Londonu kod prof. dr J. P. Blady u The London Medical College iz oblasti transplantacije bubrega, operativnog rješavanja suženja uretre, transuretralne resekcije prostate, operativnog liječenje tumora bubrega, mokraćne bešike, testisa i retroperitonealne limfadenektomije. Sve informacije možete dobiti na telefon broj 059/223-755 lokal 116 i 132.
trebinjska bolnica (5)
25 Mar: OBAVJEŠTENJE
Poštovani, Zbog sve većeg priliva pacijenata oboljelih od virusa korona, JZU Bolnica Trebinje je primorana da izvrši reorganizaciju rada Službe za radiološku dijagnostiku, i to na sljedeći način: * u periodu od 8 do 10 časova snimaće se Covid pozitivni pacijenti; * u periodu od 10 do 14 časova, nakon obavljene dezinfekcije prostorija i opreme, snimaće se non-Covid pacijenti; * u periodu od 14 do 17 časova snimaće se Covid pozitivni pacijenti; * nakon 17 časova, poslije obavljene dezinfekcije opreme i prostorija, pružaće se usluge non-Covid pacijentima.
trebinjska bolnica (5)
25 Mar: OBAVJEŠTENJE
Poštovani korisnici zdravstvenih usluga JZU BolnicaTrebinje, Od sutra, 26. marta, na Odjeljenju za oftalmologiju, počinju sa radom četiri ambulante za specijalističke preglede, a to su internistička, neurološka, pulmološka i oftalmološka. Pomenute ambulante se izmještaju iz centralne zgrade zbog prelaska većine odjeljenja u kovid režim, te radi zaštite vašeg zdravlja. Molimo vas da se za preglede zakazujete putem sljedećih brojeva: Internistička i oftalmološka ambulanta - 059/223-755 lokal 143 Neurološka i pulmološka ambulanta - 059/223-755 lokal 149 U pulmološkoj ambulanti biće dostupan bronhoskop. Prije pregleda neophodno je uraditi trijažu (preko puta Hitne medicinske pomoći), te vas molimo da striktno poštujete epidemiološke mjere i ne dolazite na pregled prije zakazanog termina, kako se ne bi stvarala gužva.
trebinjska bolnica (5)
19 Mar: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
Poštovani sugrađani, epidemiološka situacija u gradu ali i u Bolnici je alarmantna. Trenutno je hospitalizovano više od 50 pacijenata, gdje je većina njih sa teškom kliničkom slikom. Na aktivnim kovid odjeljenjima skoro pa više nema mjesta, stoga iz predostrožnosti otvaramo još jedno kovid odjeljenje, a radi se o Odjeljenju za neurologiju. Situacija se usložnjava, svakodnevno hospitalizujemo više pacijenata, s obzirom na to da, nažalost, očekujemo sličan trend i naredna dva dana, u nedjelju će zasjedati Krizni štab Bolnice gdje će se, ukoliko situacija eskalira, otvoriti još jedno kovid odjeljenje- Interno. U tom slučaju Internistička ambulanta neće raditi i molimo vas za razumijevanje. APELUJEMO i MOLIMO na poštovanje svih mjera. Pratite našu stranicu, i u narednom periodu, za sve blagovremene informacije.